Marți, 30 mai, ora 13.00, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj a avut loc o conferință de presă susținută de mezzosoprana Aura Twarowska, solistă a Operei de Stat din Viena și prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.
Cu acest prilej Aura Twarowska a anunțat continuarea proiectului de succes demarat anul trecut, Festivalul Internațional Lugoj Clasic, cu cea de-a doua ediție, care se va desfășura în perioada 6-18 iunie. Înainte de a face o prezentare a manifestărilor din cadrul festivalului artista a mulțumit autorităților locale pentru susținerea financiară care a făcut posibilă continuarea acestei idei generoase și invitarea unor artiști de prestigiu.
Festivalul își propune și promovarea talentelor locale oferindu-le posibilități de exprimare în fața publicului.
În afară de finanțare, municipalitatea pune la dispoziție și o serie de spații de desfășurare pentru o parte din evenimentele din cadrul festivalului, respectiv Casa Bredicenilor, Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Cinema Bela Lugosi, Muzeul de Istorie și Etnografie. O altă parte de manifestări va avea loc în instituții de învățămant, Școala de Muzică Filaret Barbu, Universitatea Europeană Drăgan, și în diverse lăcașuri de cult din municipiu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

112

accesări