Joi, 25 mai, cu ocazia Zilei Eroilor, Primăria Municipiului Lugoj și Batalionul 183 Artilerie “Gen. Ion Dragalina”în colaborare cu Asociația Națională Cultul Eroilor – Lugoj, va organiza o serie de manifestări, de omagiere a militarilor care și-au dat viața în cel de-al Doilea Război Mondial.

Cu începere de la ora 12.00 la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial (“Alfa si Omega”) din Piața J. C. Dragan se vor desfășura evenimente comemorative, ceremonial religios și militar, depuneri de coroane și în încheiere va avea loc defilarea a militarilor de la Batalionul 183 Artilerie “Gen. Ion Dragalina”.

Manifestarile vor continua la Monumentul Eroilor din Cimitirul Ortodox unde se va desfășura de asmenea un ceremonial religios si vor avea loc depuneri de coroane.

Vor participa oficialități locale, reprezentanții partidelor politice, consilieri locali, reprezentanți ai instituțiilor din oraș și cadre militare. Organizatorii invită pe această cale lugojenii să ia parte la aceste manifestări.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

139

accesări