Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, a șasea ediție a festivalului în aer liber “ROCK PE 2 ROȚI”, cu participarea mai multor formații de renume din țară.

După succesul edițiilor precedente, Road Patrol MC Lugoj invită din nou toți iubitorii de muzică bună la o nouă ediție “Rock pe 2 Roți” pe baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei – km3.

Participanții sunt asteptați încă de vineri și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau pe jos, îi aÈ™teaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și bineînțeles multă bere rece.

Trupele participante din acest an sunt: Kempes, Ska-nk, Krepuskul, Outstorm, Fazz, An Theos, Mist, Gothic, Voxter, Wild Child, For The Wicked, și Ka Gaia An

Sâmbătă, 1 iulie, în jurul orei 11:00 va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului în frunte cu dl. Primar Francisc Boldea, pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate.

După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe 2 roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.

Printre concursuri, surprize și bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstrații de tir cu arcul.

Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicletă Honda VF de 1000 cmc oferită la tombolă de către organizatori.

Pe perioada festivalului se asigură transport gratuit de la primărie la locație între orele 16:00-22:00 din orș în orș.

Clubul Road Patrol MC este o asociație fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, îființată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hunedoara și organizează de 15 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formații rock autohtone, care s-au dovedit de succes și care atrag anual mii de participanți.

Adresele oficiale ale evenimentului sunt:

http://www.rockpe2roti.ro/

https://www.facebook.com/RockPe2RotiOpenAirFestival

Mai multe informații la tel : 0724 594 014

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

106

accesări