Joi, 26 octombrie 2017, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfășura ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.

Ordinea de zi a ședinței este următoarea:

I. Proiecte de hotărâri privind:

1. Completarea art 2 al Hotărârii Consiliului Local nr. 114 din 06.07.2017 privind vânzarea către doamna Köblös Marioara și domnul Köblös Ilie a terenului aferent construcției dobândite prin cumpărare în temeiul Legii nr. 112/1995, situat în municipiul Lugoj, str. Brândușelor nr. 9. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

2. Concesionarea, în urma licitației publice, a unui teren în suprafață de 600 m.p., situat în municipiul Lugoj, zona P.U.Z. – Extindere sat Tapia cu o zonă de locuințe. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

3. Concesionarea, în urma licitației publice, a unui teren în suprafață de 600 m.p., situat în municipiul Lugoj, zona P.U.Z. – Extindere sat Tapia cu o zonă de locuință. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

4. Concesionarea, în urma licitației publice, a unui teren în suprafață de 600 m.p., situat în municipiul Lugoj, zona P.U.Z. -Extindere sat Tapia cu o zonă de locuință. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

5. Concesionarea, în urma licitației publice, a unui teren în suprafață de 600 m.p., situat în municipiul Lugoj, zona P.U.Z. -Extindere sat Tapia cu o zonă de locuință. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

II. Probleme ale Comisiilor de specialitate.

III. Diverse.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

101

accesări