Marțí, 7 noiembrie a fost dată în folosință Piața Obor care pe parcursul ultimelor luni a suferit lucrări de modernizare. Lucrările au vizat spațiul de comercializare a produselor care se prezintă acum sub forma unei platforme asfaltate în suprafață de 5.800 mp și o parcare cu 90 de locuri. Au fost reabilitate și 2 străzi, respectiv cea de acces în Obor, în lungime de 70 m și cea de legătură între străzile Țesătorilor și Islazu Mic, în lungime de 130 m. Piața Obor beneficiază acum și de grupuri sanitare pentru femei și bărbați precum și de un birou administrativ, realizate prin reabilitarea unei clădiri existente în zona actualei parcări. Parcarea, împreună cu spațiul destinat comercializării de produse, sunt împrejmuite cu gard metalic.

În această perioadă se lucrează la tronsonul unu de drum din noul cartier M.A.N.

Sunt în curs lucrările de conectare a cartierului J.C. Drăgan la noua rețea de apă. A fost încheiat contractul de lucrări la bazinul cu tobogan de la Ștrandul Municipal aflat în reabilitare, fiind dat și ordinul de începere a lucrărilor.

Programul de reabilitare prin dalare a trotuarelor si aleilor pentru acest an s-a încheiat odată cu finalizarea lucrărilor din parcul George Enescu. Este încă în desfășurare programul de reabilitare a trotuarelor prin asfaltare. S-au finalizat lucrările pe străzile Tapiei și Țesătorilor și sunt în curs pe străzile Bistrei și Ana Ipătescu urmând apoi să fie abordate strada Jiului și fundătura Bocșei.

Săptămâna viitoare vor demara lucrările de pregătire a orașului pentru sărbătorile de iarnă, respectiv iluminatul festiv.

Sunt în desfășurare și o serie de achiziții publice ce privesc investiții în municipiu. Se încheie contractul privind achiziția unei autoutilitare de 3,5 t care va completa utilajele achiziționate pentru Meridian 22 în vederea reparațiilor la carosabilul afectat în urma intervențiilor la rețeaua de apă și canalizare. De asemenea se încheie contractul de lucrări privind Amenajarea unui parc în zona străzilor Dimitrie Cantemir și Dimitrie Bolintineanu. A avut loc și semnarea contractului de lucrări de asfaltare a celui de-al doilea tronson al drumului Tapia Armădia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

110

accesări