Primăria Municipiului Lugoj împreună cu Casa de Cultură a Municipiului invită toţi lugojenii care doresc să treacă în noul an într-o atmosferă de muzică şi voie bună să petreacă Revelionul în aer liber. Evenimentul va avea loc pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Cele două trupe invitate în acest an vor încerca să electrizeze atmosfera specială de la cumpăna dintre ani.

Petrecerea Revelionului 2017 – 2018 va începe pe 31 decembrie, la ora 22:30 şi se va prelungi până la miezul nopţii. Pentru întreţinerea atmosferei, vor susţine concerte trupele Vali Ivănescu Blues Project din Timișoara și Scorpions Tribute Band din Budapesta, Ungaria.

Trupa Vali Ivănescu Blues Project îi include alături de Vali Ivănescu (bas/voce), Rockabil și Springtime Band, pe chitaristul Bujor Hariga de la Promusica și Rockabil și toboșarul Petre Prisăcaru cunoscut de asemenea, de la trupele Rockabil și Springtime Band. Ei vor interpreta începând de la ora 22:30 piese Evergreen din repertoriul celebrelor trupe Cream, ZZ Top și al artiștilor Elvis Presley sau Jimi Hendrix.

De la ora 23:15 vor urca pe scenă membrii trupei budapestane Scorpions Tribute Band, una din cele mai bune trupe tribute din Ungaria cu o mare experiență (înființată în anul 2001) și având concerte în Austria, Cehia, Slovacia, Germania, Anglia, Ucraina și România.

La cumpăna dintre ani va avea loc tradiționalul spectacol de artificii vis-a-vis de Platoul Casei de Cultură.

Organizatorii vă urează tradiționalul La Mulți Ani! cu speranța ca spectacolul de la trecerea dintre ani să fie unul reușit și audiența cât mai numeroasă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

145

accesări