Joi, 17 mai, cu ocazia Zilei Eroilor, Primăria Municipiului Lugoj şi Batalionul 183 Artilerie „Gen. Ion Dragalina” în colaborare cu Asociaţia Naţională Cultul Eroilor – Lugoj, va organiza o serie de manifestări, de omagiere a militarilor care și-au dat viața în cel de-al Doilea Război Mondial.

Cu începere de la ora 9.00 la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial („Alfa şi Omega”) din Piaţa J. C. Drăgan se vor desfăşura evenimente comemorative, ceremonial religios si militar, depuneri de coroane si în încheiere va avea loc defilarea militarilor de la Batalionul 183 Artilerie „Gen. Ion Dragalina”.

Manifestările vor continua la ora 10.00 la Monumentul Eroilor din Cimitirul Ortodox unde se va desfăşura de asmenea ceremonialul religios şi militar şi vor avea loc depuneri de coroane.

Vor participa oficialităţi locale, reprezentanţii partidelor politice, consilieri locali, reprezentanţi ai instituţiilor din oraş și cadre militare. Organizatorii invită pe această cale lugojenii să ia parte la aceaste manifestări.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

141

accesări