Odată cu venirea condițiilor atmosferice prielnice municipalitatea începe să demareze lucrările de investiții din oraș. Astfel, în data de 14 martie a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de reparații drumuri prin balastare. În 15 martie au început lucrările la drumul Tapia – Armădia iar de joi, 17 martie încep lucrările de balastare în cartierul MAN. Urmează restul de străzi cu carosabil balastat, după necesități.

Tot în 14 martie a fost dat ordinul de începere pentru lucrările de reparații la străzile pavate. Se va începe cu splaiul George Coșbuc și splaiul Morilor. În 14 martie au fost deschise ofertele pentru contractele de lucrări din cadrul programelor de reabilitare a trotuarelor din municipiu, atât cele prin dalare cât și cele prin asfaltare. În data de 22 martie se vor deschide ofertele la licitația pentru executantul lucrărilor de reparații prin plombare la străzile asfaltate din oraș.

În acest moment în oraș sunt în curs lucrări de asfaltare trotuare din contractul de anul trecut, care a fost suspendat pe perioada iernii. Astfel a fost deja asfaltat trotuarul pe strada Cloșca și în prezent se lucrează pe strada Oituz.

A fost dat și ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a unor străzi din cartierul Balta Lată, respectiv străzile: Iuliu Maniu, ambele maluri, Dimitrie Bolintineanu și Bela Bartok. De asemenea a fost dat și ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a străzilor din contractul încheiat anul trecut. Este vorba de strazile: Plopilor, Jiului, Bistrei, Bariţiu, Odobescu, Grigorescu, Dorobanţilor şi Partizanilor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

156

accesări