În această perioadă pe teritoriul orașului sunt în curs de desfășurare lucrări la o serie de obiective de investiții demarate de către municipalitate.

Continuă lucrările de reabilitare a Ștrandului Municipal. A avut loc placarea cu gresie pe marginea râului, pe platforma bazinului și pe terasa de deasupra saunelor și s-a montat balustrada. S-au făcut probe la instalațiile hidraulice aferente bazinului principal și bazinului de sărituri. S-a introdus apă în bazinul de agrement și și au fost testate instalațiile de filtrare. În perioada următoare se va finaliza aplicarea de vopsea specială, cauciucată pe pereții și pardoseala râului artificial. Au fost finalizate lucrările la bazinul pentru copii și la cele două jacuzzi care au fost placate cu hidroceramică. A fost reconditionată poarta de la intrare și s-a turnat asfalt pe calea de acces. În data de 3 august a avut loc deschiderea ofertelor pentru achiziționarea mobilierului cu care va fi dotat ștrandul (șezlonguri, umbrele, măsuțe, diferite atracții pentru copii).

Sunt în curs lucrările la lotul 2 al drumului Tapia – Armădia. A fost finalizată așternerea și compactarea unui strat de 25 cm de piatră concasată. Urmează probele după care se va turna stratul de asfalt.

S-au încheiat lucrările de refacere a stratului de uzură pe splaiul Tinereții, strada Lăcrămioarelor și strada Gării. Aceste străzi fac parte dintr-un lot de 8 străzi care vor fi asfaltate în perioada următoare. Urmează străzile Crinilor și Nera.

Este în curs activitatea de refacere a marcajelor rutiere longitudinale și transversale din municipiu pe o suprafață totală de 5.500 mp. Până în prezent s-au realizat marcaje transversale pe o suprafață de circa 2.000 mp.

S-au încheiat lucrările de reabilitare a celor două alei centrale din Parcul Gării Pavajele însumează o suprafață de 1.100 mp.

Sunt în curs de desfășurare și lucrările de reabilitare a tronsonului doi din zona Timișoarei 110 în această perioadă fiind asfaltate trotuarele.

Săptămâna viitoare va avea loc recepția la tronsoanele 1 și 2 de drum asfaltate în cartierul MAN.

Au fost montate în parcurile Gării și Ștrand cele 40 de bănci și coșuri de gunoi recent achiziționate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

137

accesări