Primãria Municipiului Lugoj și D.A.S.C. Lugoj organizează în perioada 24 septembrie – 1 octombrie 2018 o serie de evenimente dedicate persoanelor vârstnice, după cum urmează:

– în data de 24.09.2018, începând cu orele 18:00, va avea loc punerea în scenă a unei piese de teatru. Evenimentul va fi realizat prin colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj. Intrarea va fi liberă, atât pentru persoanele vârstnice din Centrul de Zi și Centrul Rezidenţial pentru persoane vârstnice, cât și pentru persoanele vârstnice din comunitate.

– în data de 25.09.2018 în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, vor fi organizate activități recreaţionale, cu ocazia cărora se vor acorda premii: d.e. concurs de Remmy, concurs ‘‘Cine ştie, câștigă”.

– în data de 26.09.2018, va fi organizată o excursie având ca destinaţie Mănăstirea Izvorul lui Miron (mănăstirea de la Româneşti, localitate aflată la aproximativ 50 km distanță de Lugoj). Excursia va fi organizată pentru aproximativ 50 de persoane vârstnice, beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, care sunt apţi pentru a se deplasa. Pe traseu, va fi vizitat Muzeul Traian Vuia, iar la întoarcere de la mănăstire, se va face o oprire în oraşul Făget.

– în data de 27.09.2018 în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, vor fi organizate activități recreaţionale și se vor acorda premii: d.e. concurs de Remmy, concurs ‘‘Cine ştie, câstigă”.

– în data de 28.09.2018 va avea loc dineul dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Lugoj, organizat de Municipiul Lugoj în colaborare cu Direcţia de Asistență Socială Comunitară Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj.

– în data de 01.10.2018 va fi organizat Carnavalul devenit tradiţie în cadrul Complexului pentru persoane vârstnice “Sf. Nicolae”. Numărul de participanţi: 70 de persoane – beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice.

Pentru Dineul dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Lugoj, biletele vor fi distribuite luni, 24 septembrie2018, ora 8:00 la Teatrul Traian Grozăvescu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

132

accesări