Primăria Municipiului Lugoj anunţă populaţia că în urma solicitării noastre, la Lugoj a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La şedinţă au participat, pe lângă reprezentanţii municipiului Lugoj, Prefectul Judeţului Timiş – doamna Eva Georgeta Andreaş, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş – domnul Călin Dobra, precum şi Comandantul Poliţiei Judeţene, Comandantul Jandarmeriei, Comandantul ISU Banat, directorii generali ENEL Distribuţie Banat cât şi directorul general pentru Romania al societăţii ENEL.

Primarul Municipiului Lugoj a prezentat situaţia gravă în care se află oraşul nostru din punct de vedere al alimentării cu energie electrică ca urmare a unor defecte grave pe ambele linii de 110 KV.

În urma demersurilor şi măsurilor stabilite, la ora 14:31, Lugojul a fost realimentat cu energie electrică pe una din liniile de 110 KV iar la ora 15:00, 85% din teritoriul Lugojului era alimentat cu energie electrică, urmând ca până la ora 19:00 oraşul să fie racordat în totalitate şi viaţa să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Ne cerem scuze lugojenilor în numele conducerii ENEL Romania pentru depistarea şi remedierea cu mare greutate a avariilor situate la câţiva zeci de km de Lugoj.

Informăm populaţia că în cel mai scurt timp vom reveni la o situaţie normală, atât în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică şi alimentarea cu apă dar şi cu deszăpezirea în totalitate a drumurilor greu accesibile din câteva cartiere ale oraşului.

prof. ing. Francisc Boldea

Primarul Municipiului Lugoj

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

146

accesări