Marți, 9 aprilie, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, primarul Francisc Boldea s-a întâlnit cu Excelența Sa, Ralf Krautkrämer, consul al Germaniei la Timișoara și cu domnul Sebastian Metz, director general al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

În debutul întrevederii edilul șef a adresat oaspeților cuvinte de bun venit și a făcut apoi o prezentare succintă a municipiului Lugoj precum și a oportunităților de investiții în orașul nostru.

În cadrul întrevederii primarul Francisc Boldea a solicitat sprijin din partea Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane pentru atragerea la Lugoj a unui investitor din domeniul automotive exprimându-și un deziderat mai vechi al său ca numele unei mărci auto importante să fie legat de municipiul Lugoj. În acest sens municipalitatea lugojeană a arătat disponibilitatea a 30 de ha de teren în zona str. Timișoarei, situat lângă centrul logistic Lidl.

Au fost discutate și probleme legate de învățământul dual și sprijinirea învățământului profesional din Lugoj.

Oaspeții și-au exprimat satisfacția pentru această întrevedere și au promis că vor reveni cât mai curând la Lugoj pentru o nouă rundă de consultări legate de dezvoltarea orașului nostru.

În cursul aceleiași zile oaspeții au făcut și o vizită la firma Werzalit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

92

accesări