În data de 20.03.2020, orele 11, Primarul Municipiului Lugoj, Francisc Boldea s-a deplasat în Piața Agroalimentară ”Timișul” unde a consultat cetățenii prezenți, atât comercianți cât și cumpărători, cu privire la menținerea activității în acest spațiu.

  Edilul șef s-a adresat la microfon din sediul Biroului Poliției Locale din piață, mesajul fiind difuzat în interiorul pieței prin două boxe.

  Primarul municipiului a făcut referire la prevederile Hotărârii nr.11/2020 în contextul epidemiei cu noul coronavirus și a evidențiat riscurile la care sunt expusi cetățenii în piață atât comercianți cât și cumpărători.

  La întrebarea dacă se dorește continuarea activității în acest spațiu, majoritatea cetățenilor au ridicat mâna și au răspuns afirmativ, iar la întrebarea dacă sunt persoane care nu doresc acest lucru, au fost identificate 5 persoane, care au ridicat mâna.

  Pentru a se menține în continuare Piața deschisă și posibilitatea alimentării cu produse agroalimentare din piață a populației, Primarul Francisc Boldea a făcut următoarele recomandări:

  S-a hotărât că în aceste condiții Piața Agroalimentară ”Timișul” rămâne deschisă.

  În continuare, edilul șef i-a informat pe cei prezenți că în municipiu nu avem semnalat nici un caz de infecție cu coronavirus, sunt 100 de persoane izolate la domiciliu, 80 la Lugoj și 20 la Măguri, situația este sub control, Poliția Națională înpreună cu Poliția Locală monitorizează intrările și ieșirile din municipiu, s-a reluat transportul public gratuit și s-au alocat sume de bani pentru Spitalul Municipal.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

108

accesări