În ultimii ani importante lanțuri de magazine din Europa sau din România au investit în Municipiul Lugoj. Kaufland a deschis aici un supermarket, Lidl în afară de supermarketul pe care îl are în oraș a deschis și un mare centru logistic. Dintre firmele românești Dedeman își deschide vineri 4 septembrie, ora 8, magazinul din Lugoj, iar Altex va avea de asemenea în curând un magazin in orașul nostru.

O altă firmă de prestigiu din România, respectiv Oasis Green Energy 4 SRL, cu sediul în Sibiu, a solicitat și a primit certificatul de urbanism nr. 315/2020, pentru a realiza în Lugoj un ansamblu de clădiri comerciale și de servicii.

Investiția este propusă a se realiza pe strada Caransebeșului la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului și constă intr-un centrul comercial ce va avea următoarele funcțiuni:

Clădirile comerciale au prevăzute și dotări, respectiv:

„Această nouă propunere de investiție majoră ne oferă nouă, lugojenilor, speranța de a avea un mall în orașul nostru. Faptul că tot mai mulți investitori importanți aleg Lugojul dovedește că noi, municipalitatea acordăm importanța cuvenită atragerii unor noi firme in oraș care contribuie la creșterea economică a Lugojului și la creșterea calității vieții lugojenilor.” a declarat prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

112

accesări