Dragi vizionari, tineri și seniori, amatori de artă și experți, vă propunem o întâlnire în luna ianuarie 2021, cu tema Agenda Culturală Atemporală din Lugoj .

Este momentul să îi recunoaştem pe artiştii din Lugoj şi să povestim cu iubitorii de artă şi cultură şi să aflăm care sunt nevoile lor. Dacă voi veţi găsi timp şi răbdare, noi vom fi onoraţi să vă primim pe fiecare în parte şi împreună să gândim soluţiile cele mai potrivite pentru sectorul cultural artistic din Lugoj.

Este vacanță și e vremea potrivită să revedem albume de fotografie și să recitim jurnale, dar mai ales să facem un pas spre un exercițiu de imaginație!

Dintr-o perspectivă, aceasta este șansa noastră să aflăm care sunt talentele și ideile lugojenilor, iar dintr-o alta, suntem pregătiți și pentru critici adunate peste ani sau sesizări recente – dar vă rugăm politicos să rețineți, vom povesti doar despre artă și cultură!

Acum, vom alcătui împreună un plan mozaical și cel mai probabil va fi unul alambicat, dar acesta va duce spre o lume multiculturală autentică pentru Lugoj, pentru oameni.

Programarea întâlnirilor se face în perioada 30.12.2020 – 08.01.2021, prin accesarea acestui link .

Deoarece întâlnirile individuale vor fi scurte, de doar 15 minute, vă sugerăm să realizaţi o prezentare a ideilor dumneavoastră, pentru viitorul cultural al Lugojului. Propunem ca această descriere să fie una cât mai simplă şi clară pentru întâlnirea la care vă invităm, dar să ştiţi că noi credem şi în spontaneitate. Puteţi realiza o schiţă simplă, scrisă în mod tradiţional, sau puteţi elabora o prezentare mai amplă, iar în acest caz, este important să transmiteţi materialul în format digital spre consultare înainte de întâlnire. Adresa de mail pentru transmiterea prezentării este: roxana.alexa@primarialugoj.ro

Menţionăm faptul că această întâlnire se adresează TUTUROR persoanelor interesate de situaţia culturală actuală din Lugoj, nu doar artiştilor şi celor care au deja o activitate consacrată.

Întâlnirile programate, vor avea loc în perioada 11.01.2021 – 29.01.2021, la Primăria Municipiului Lugoj sau online dacă nu doriţi să vă deplasaţi sau se impun restricţii viitoare.

Pentru alte detalii puteţi apela: 0787.38.00.58

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

164

accesări