Primăria Municipiului Lugoj anunţă că RETIM ECOLOGIC SERVICE SA derulează campania a doua de colectare a deșeurilor PERICULOASE. Din 19.04.2021 până în 27.04.2021, între orele 10.30-18.30, locuitorii din municipiul Lugoj se pot debarasa gratuit de deșeurile periculoase. Data și locațiile de colectare, precum și tipul de deșeuri, care se încadrează în programul campaniei, le regăsiți mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

‐ ambalaje care conţin reziduuri de substanţe periculoase sau sunt contaminate cu substanţe periculoase
‐ ambalaje metalice care conţin o matriţă poroasă solidă formată din materiale periculoase (ex. azbest), inclusiv containerele goale pentru stocarea sub presiune, absorbanţi, materiale filtrante (inclusiv filtre de ulei nespecificate in altă parte),
‐ materiale de lustruire şi îmbrăcăminte de protecţie contaminate cu substanţe periculoase
‐ vopsele, cerneluri, adezivi şi răşini cu conţinut de substanţe periculoase
‐ baterii şi acumulatori cu plumb, mercur, Ni-Cd, alcaline sau baterii şi acumulatori nesortate conţinând aceste baterii
‐ solvenţi, acizi, alcali
‐ uleiuri şi grăsimi, altele decât cele comestibile
‐ butelii de gaz sub presiune (inclusiv haloni), cu conţinut de substanţe periculoase
‐ deşeuri din lemn cu conţinut de substanţe periculoase,
‐ pesticide


ATENŢIE!
‐ Deşeurile periculoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deşeuri (reziduale, reciclabile, de construcţii, etc.)!
‐ Nu se colectează în cadrul acestor campanii deşeurile electrice şi electrocasnice (televizoare, maşini de spălat, frigidere, computere, etc.)!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

202

accesări