După sărbătorile de Paști se vor relua lucrările de asfaltare a străzilor din municipiu fiind vizate străzile: Dorobanți, Bistrei, Jiului, Partizanilor și Plopilor, care au fost deja pregătite. De asemenea tot atunci va demara și asfaltarea celor trei străzi din cartierul Balta Lată, respectiv Iuliu Maniu, Bela Bartok și Dimitrie Bolintineanu, cu mențiunea că pe această ultimă stradă sunt încă în curs lucrări de branșare la rețeaua nouă de apă.

Au fost reluate și lucrările la Casa Bredicenilor, urmând ca în cel mai scurt timp posibil acestea să fie finalizate.

Este în curs licitația pentru lucrările de amenajare rutieră a zonei Dimitrie Bolintineanu – Dimitrie Cantemir cu amenajare parc și parcări precum și instalare de mobilier stradal. De asemenea este în curs licitația pentru realizarea de parcări în cartierul Cotul Mic.

În ceea ce privește programul de asfaltare a trotuarelor, au fost pregătite pentru asfaltare trotuarele de pe străzile Hezerișului, Liviu Rebreanu și Lalelelor. De asemenea a început pregătirea pentru asfaltare a trotuarelor din cartierul Naimontelep, respectiv cele de pe străzile: Th. Neculuță, Ardealului, Trandafirilor Garoafelor și Decebal.

Au fost pregătite și primele trotuare pe care urmează să fie montate dale, respectiv cel de la troița din Cotu Mic și cele de pe strada Insulei urmând să fie demarate în cel mai scurt timp și lucrările de dalare a trotuarelor de pe strada Gh. Doja, în prima etapă fiind abordată zona dintre strada Viorelelor și calea ferată.

În cadrul programului de reparații străzi prin plombare, în această săptămână se vor finaliza lucrările de pe străzile Buziașului, Titulescu și Ep. Dr. Ion Bălan, urmând ca după sărbători să continue pe celelalte străzi prevăzute în contract.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

148

accesări