Vineri, 12 august, municipalitatea a redeschis 21 din cele 22 de fântâni publice de pe raza municipiului care au fost închise temporar pentru dezinfecție la finele lunii iulie.

Marți, 9 august a avut loc acțiunea de dezinfecție a fântânilor dupã care a fost solicitatã cãtre Direcția de Sãnãtate Publicã a Județului Timiș recoltarea de probe. Pentru 21 din cele 22 de fântâni probele au fost corespunzãtoare microbiologic, putând astfel sã fie redeschise pentru populație.

Singura fântânã care nu se înscrie în parametrii normali de calitate ai apei este cea situatã la intersecția strãzilor Aurel Vlaicu și Caraiman. Aceasta va fi supusã în perioada urmãtoare unor operațiuni mai ample de curãțare, denisipare și dezinfecție.

“Așa cum ne-am angajat am fãcut toate demersurile necesare și am reușit în cel mai scurt timp posibil sã repunem în funcțiune fântânile pentru cã în perioada de varã cetãțenii folosesc mai mult apa și nu puteam sã-i punem pe drumuri la cele care încã funcționau.” a precizat primarul Francisc Boldea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

163

accesări