În baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2013 între Instituţia Prefectului Judeţul Timiş şi Primăria Municipiului Lugoj, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş a desfăşurat și în anul 2015 activităţi de preluare şi eliberare a paşapoartelor electronice în municipiul Lugoj, str. Bucegi, nr. 21. În cursul anului 2015 au fost preluate 1.066 cereri pentru eliberarea unui paşaport electronic şi au fost eliberate un număr de 1.026 paşapoarte electronice.

În data 14 ianuarie 2016 Instituţia Prefectului, Judeţul Timiş a adresat municipalităţii lugojene o scrisoare de mulţumire pentru că a oferit condiții decente de lucru pentru angajați și pentru cetățeni și a asigurat carburantul necesar deplasării angajaților. Cu acest prilej a reafirmat intenţia de continuare a activităţii şi de colaborare cu autorităţile locale din municipiul Lugoj pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la municipiul Lugoj, str. Bucegi, nr. 21. În cursul anului 2015 au fost preluate 1.066 cereri pentru eliberarea unui paşaport electronic şi au fost eliberate un număr de 1.026 paşapoarte electronice.

În data 14 ianuarie 2016 Instituţia Prefectului, Judeţul Timiş a adresat municipalităţii lugojene o scrisoare de mulţumire pentru că a oferit condiții decente de lucru pentru angajați și pentru cetățeni și a asigurat carburantul necesar deplasării angajaților. Cu acest prilej a reafirmat intenţia de continuare a activităţii şi de colaborare cu autorităţile locale din municipiul Lugoj pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara pentru aceste servicii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

147

accesări