În această perioadă sunt în curs de desfășurare o serie de lucrări de investiții în municipiu. Proiectul de sistematizare urbanistică cu amenajarea unor locuri de parcare în zona blocurilor nr. 2 – 8 din cartierul Cotu Mic, din apropierea troiței se află în fază foarte avansată de execuție. Au fost montate rigolele, aleile sunt dalate, au fost amenajate locurile de recreere și a fost deja turnat primul strat de asfalt, urmând să fie turnat stratul de uzură. În perioada următoare se vor planta arborii ornamentali și gazonul.

Continuă lucrările la rigole și accese pentru cetățeni pe primul tronson (asfaltat în ultima parte a anului trecut) al drumului Tapia – Armădia.

Au început și lucrările de sistematizare în cartierul Timișoarei 110 unde în prezent se montează bordurile și se pregătește carosabilul pentru asfaltare.

în cursul săptămânii viitoare demarează lucrările la un alt important proiect de infrastructură din municipiu. Este vorba de amenajarea Oborului, proiect care se va desfășura pe parcursul următoarelor 4 luni și va schimba complet fața acestui loc astfel încât să ofere condiții civilizate desfășurării activității de comerț dar și locuri de parcare. În perioada 23 mai – 5 septembrie, activitățile din Piața Obor se vor muta provizoriu pe strada Traian Vuia, pe terenul de sport și de antrenament de la fostul Centru Hipic. Locația beneficiază de instalație de apă și toalete ecologice. Parcarea autoturismelor se va face pe strada Traian Vuia, pe partea dreaptă, pe terenul situat vis a vis de fostul Centru Hipic.

A fost emis ordinul de livrare a utilajelor pentru reparația carosabilului deteriorat în urma intervențiilor la rețelele de apă și canalizare din oraș.

Programul de reabilitare a trotuarelor prin dalare a început și în prezent se execută lucrări pe Splaiul Morilor. În perioada următoare vor demara și lucrările de asfaltare a unor trotuare din municipiu, prima stradă pe care se va interveni fiind strada Tapiei.

Lucrările de balastare a unor străzi din municipiu este aproape de final. Au fost balastate trei drumuri din cartierul MAN care nu sunt incluse în programul de asfaltări din acest an și strada Agriculturii lucrările urmând să continue pe strada Șirul Islazului.

În cursul săptămânii viitoare vor începe lucrările de reparații prin plombare a străzilor. Începând cu strada Buziașului vor fi executate reparații prin plombare pe o suprafața de 9.000 mp pe străzi de pe întreg teritoriul orașului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

119

accesări